NUX STAGEMAN II Expand

NUX STAGEMAN II

NUX

STAGEMANII

Nieuw

NUX AC-80 Stageman II akoestische gitaarversterker combo

Meer details

1 Item

399,00 €

incl. BTW

NUX AC-80 Stageman II Akoestische Gitaarversterker Combo


De NUX AC-80 Stageman II is een veelzijdige akoestische gitaarversterker die perfect geschikt is voor gitaristen die onderweg zijn en zowel kracht als draagbaarheid nodig hebben. Deze 80-watt versterker is ontworpen om de natuurlijke klank van een akoestisch-elektrische gitaar tot zijn recht te laten komen, zonder de noodzaak van omvangrijke apparatuur. De ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij maakt het mogelijk om tot wel 4,5 uur onafgebroken te spelen, waardoor het ideaal is voor optredens buiten de deur, zoals straatoptredens of intieme liveoptredens zonder netstroom.

Krachtige Geluidsweergave
De Stageman II beschikt over een zorgvuldig samengesteld 2-weg luidsprekersysteem met een 6,5 inch woofer en een 1 inch tweeter, wat zorgt voor een helder en vol geluid. Deze combinatie is speciaal ontwikkeld om de dynamiek en nuances van akoestische instrumenten natuurgetrouw weer te geven. Of je nu voor een klein publiek speelt of in een studio opneemt, deze versterker levert een rijke, gebalanceerde klank.

Dubbele Kanalen en DSP-technologie
Met twee onafhankelijke kanalen biedt de Stageman II de mogelijkheid om zowel een akoestische gitaar als een microfoon aan te sluiten, elk met hun eigen 3-bands equalizer en ingebouwde effecten. Dankzij NUX's geavanceerde DSP-technologie produceert deze versterker niet alleen een natuurlijke sound, maar kan hij ook goed overweg met verschillende speelstijlen en genres.

Uitgebreide Functionaliteiten
Naast de basiseigenschappen beschikt de Stageman II over talloze extra functies die het gebruik nog veelzijdiger maken. Het apparaat heeft onder andere een ingebouwde Drum & Loop-functie, die het mogelijk maakt om een loop van 60 seconden op te nemen, en een Bluetooth Audio Stream functie waarmee je draadloos muziek kunt afspelen vanaf je smartphone. Bovendien is er een gratis app beschikbaar waarmee je de versterkerinstellingen kunt aanpassen en kun je via USB eenvoudig firmware-updates uitvoeren.

Veelzijdige Uitgangen
De versterker is uitgerust met meerdere aansluitmogelijkheden, zoals een XLR DI-output en een Line-output jack, waardoor hij gemakkelijk te integreren is in zowel live als studio-opstellingen. Via de Send/Return-aansluiting kun je je eigen effecten aan de keten toevoegen, zodat je nog meer controle hebt over je sound.

Ontwerp en Mobiliteit
Met een stevig en compact ontwerp, weegt de Stageman II slechts 9,87 kg, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is naar elk optreden. Het robuuste ontwerp en de draagbare afmetingen maken het een ideale metgezel voor elke reizende muzikant.

Specificaties:

  • Vermogen: 80 watt
  • Luidsprekers: 6,5 inch premium woofer en 1 inch tweeter
  • Kanalen: 2 onafhankelijke kanalen (1 voor gitaar, 1 voor microfoon) met instelbare post-effecten
  • Acoustic Impulse Response: Geavanceerde DSP-technologie voor een natuurlijke sound
  • Batterijduur: Oplaadbare batterij met tot 4,5 uur speelduur
  • Drum & Loop-functie: 60 seconden phrase looper met ingebouwde drumfuncties
  • Bluetooth Audio Stream: Draadloos muziek afspelen vanaf mobiele apparaten
  • APP-controller: Gratis app beschikbaar voor het aanpassen van instellingen
  • Firmware-updates: Via USB voor nieuwe functionaliteiten
  • Aansluitingen: XLR DI-output, Line-output, Send/Return effectenloop
  • Afmetingen: 310 mm (L) x 280 mm (B) x 328 mm (H)
  • Gewicht: 9,87 kg

De NUX Stageman II is de ultieme keuze voor akoestische gitaristen die hun sound willen verbeteren zonder in te leveren op draagbaarheid of veelzijdigheid. Perfect voor optredens, repetities en opnames!

Accept Site use cookies