Nieuw NUX MIGHTY-20MK2 Expand

NUX MIGHTY-20MK2

NUX

MIGHTY-20MK2

Nieuw

NUX MIGHTY-20MK2 modeling amplifier 20 watt - 8" speaker - amp modeling - DSP - looper - tuner - USB port

Meer details

3 Items

190,00 €

incl. BTW

NUX MIGHTY-20MK2 Modeling Versterker - 20 Watt


De NUX MIGHTY-20MK2 is een krachtige, compacte modeling versterker die een enorme stap vooruit zet in versterkertechnologie. Deze 20-watt versterker met een op maat gemaakte 8" speaker en innovatieve TSAC-HD White-Box Amp Modeling technologie biedt een dynamische speelervaring, perfect voor zowel oefensessies thuis als liveoptredens. Dit model is de ideale keuze voor gitaristen die hun geluid naar een hoger niveau willen tillen en ultieme veelzijdigheid verlangen.

Compact en Krachtig
Met 20 watt vermogen en een 8-inch speaker levert de MIGHTY-20MK2 een krachtig en helder geluid, geschikt voor zowel thuis als op het podium. De 7 volledig aanpasbare presets en Pro Scenes zorgen ervoor dat je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende geluiden zonder vertraging. De Pro Scenes behouden zelfs delay- en reverb-effecten, waardoor je optredens vloeiend en professioneel klinken.

Realistische Speelervaring dankzij TSAC-HD Modeling
De versterker maakt gebruik van de geavanceerde TSAC-HD White-Box Algorithm, die de respons en het chaotische karakter van buizenversterkers nauwkeurig nabootst. Dit zorgt voor een uitzonderlijk realisme en flexibiliteit in de klankvorming. Bovendien kan de versterker, dankzij de bypass-functie, puur als eindversterker worden gebruikt in combinatie met je favoriete effectpedalen.

Uitgebreide Effecten en Looping
De MIGHTY-20MK2 is voorzien van een breed scala aan effecten, waaronder 13 dirt-pedalen, 5 delays, 5 reverbs, 2 EQ's, 3 compressors en een veelzijdige filter. Daarnaast heeft de versterker een ingebouwde 60-seconden looper met automatische tempodetectie en een drummachine, perfect voor creatieve oefensessies en optredens.

Bluetooth & Software Integratie
Met de bijgeleverde NUX NBT-1 Bluetooth-module kan je draadloos muziek streamen en MIDI-besturing gebruiken. Via de MightyAmp™ app (beschikbaar voor Android en iOS) kun je instellingen aanpassen en presets beheren. Voor nog meer aanpassingen biedt de MIGHTY EDITOR software op PC/Mac gedetailleerde tooninstellingen en signaalblokreordering.

Veelzijdig Gebruik & USB-audio Interface
De versterker kan ook dienen als USB-audio-interface, ideaal voor opnemen en stil oefenen. Wanneer je een koptelefoon aansluit, schakelt de speaker automatisch uit voor geluidloze oefensessies. De "Cab Sim"-functie kan worden geactiveerd via de MIGHTY EDITOR voor het opnemen van authentieke cab-tonen.

Specificaties:

  • Vermogen: 20 watt
  • Speaker: Custom-tuned G8-20W 8" / 4O
  • Presets: 7 volledig aanpasbare presets met Pro Scenes voor naadloze overgangen
  • Effectblokken: GATE, COMP, EFX, AMP, EQ, MOD, DLY, RVB (herordenen mogelijk)
  • Looper: 60-seconden looper met automatische tempodetectie en drummachine
  • Bluetooth: Inclusief NBT-1 Bluetooth-module
  • Afmetingen: 380mm (L) x 186mm (B) x 340mm (H)
  • Gewicht: 6,6 kg

In de doos:

  • NUX MIGHTY 20 MKII versterker
  • NUX NBT-1 Bluetooth-module
  • Stroomkabel
  • USB-B kabel (voor software aanpassingen en firmware updates)
  • Gebruikershandleiding

De NUX MIGHTY-20MK2 biedt een perfecte balans tussen kracht, draagbaarheid en veelzijdigheid, ideaal voor zowel beginners als gevorderde muzikanten die op zoek zijn naar een complete modeling versterker met eindeloze mogelijkheden!

Accept Site use cookies